ÁRAK/

Amikor az eXquizite-től vásárolsz, akkor az egyéniségedhez igazodó, csak Neked tervezett, művész által kézzel festett alkotáshoz jutsz hozzá.

A póló elkészítésének folyamata a következő:

Egyeztetjük az elképzelésedet, ami lehet egy konkrét ötlet, fotó, de akár egy témakörrel is előállhatsz, a vizuális adatbázisunk biztos tartalmaz kapcsolódó anyagot. Ha  igényled, a koncepcióról egy skiccet/látványtervet is kaphatsz, bár a legjobban azt szeretjük, ha művészünk szabadon szárnyalhat... Ezután következik az alkotás, mely általában 3-5 órát, de egy részlet gazdag, nagy mintánál akár 1-2  napot is igénybe vehet. A kivitelezés összetettségét, stílusát, művészi színvonalát is Te határozod meg!

Íme két példa a kivitelezés részletességére, a minta nagyságára, és az árakra. 


 

 

 

 

 

 

 

                                                                                                                                                                                                                                                                   

Mivel minden pólónk egyszeri, így az áraink is minden esetben egyediek!

Az árak tartalmazzák a kiváló minőségű (felső kategóriás konfekció vagy egyedi varrott) pólót, a speciális textilfestéket,a koncepció kidolgozásához szükséges adatgyűjtést, a látványtervek elkészítését és az alkotó folyamat díját. 

A kész alkotásra 1 év garanciát adunk, minden póló 30 C-on mosható, vasalható.

A szállítást a megrendelés véglegesítésétől számítva 8-10 napra tudjuk vállalni, Budapesten átveheted a XI. kerületben, de ha kényelmesebb, akkor elküldjük postán ajánlott elsőbbségivel. Belföldi cím esetén ennek költsége minket terhel és a pontos postai kézbesítési címedre van szükség hozzá.

21 900 Ft

25 900 Ft

A 3D aszfaltfestmény  kivitelezésének menete  a következő:

A helyszín felmérése, a különböző adottságok és lehetőségek meghatározása, figyelembevétele az előzetes elképzelések alapján - méretek, színvilág, harmóniabeli illeszkedés, felületek, stb. Javaslom, hogy ezt egy személyes találkozó keretein belül beszéljük meg. Látványtervek elkészítése a konkrét elgondolások alapján - ehhez szükségünk van minél több információra a témaválasztást illetően ( ötletek, képek, helyszínrajz, esetleg fotó ).

Egyeztetés a kivitelezés időpontját és az anyagi szükségleteket illetőleg.

Több megoldás is szóba jöhet, készülhet krétával, kültéri festékkel és felületfixálással, vagy speciális lépésálló jelzőfestékkel, amely adott időintervallumokon belül az UV fény hatására, egyszerűen felszívódik. A megfelelő anyagok alkalmazása a járófelület minőségének, a méretnek, a tervezett felületen maradási időnek, a rajta való áthaladások számának  is függvénye, ezért ilyen információkra is szükségünk van a pontos árkalkulációhoz.

A leginkább preferált megoldás az, hogy az alkotást molinóra készítjük el - ez egy speciális kezeléssel ellátott vászon - és ezt helyezzük ki a helyszínen. A fixálását speciális kétoldalú ragasztóval végezzük, így a teljes alkotás tökéletesen belesimul a környezetébe és természetes hatást kelt. További előnye, hogy az eltávolítása egyszerű, így ideális rendezvények, időszakos programok esetében látványelemként alkalmazva - ahol fontos, hogy az eredeti állapotot a vissza kell állítani.

Árazás: 

Anyagköltségünk az alkalmazott technikától függően 2-6 ezer Ft/m2. Ez tartalmazza a festékanyagokat, eszközöket, fixáló és takarító vegyszereket is. A díjköltség függvénye az adott téma kidolgozottságának, a színek mennyiségének, a felületnek, az eljárásnak stb. Ezért is nehéz natív négyzetméter árban gondolkodni, hiszen minden munka egyedi, mind a méretét, mind munkaigényét tekintve.

Általános közelítéssel  25-40 ezer Ft/m2-re lehet számítani, amely a technikától függően az eredeti állapotok visszaállítását is tartalmazza.

A Megrendelőtől a megrendeléskor 30% előleget kérünk, mely fedezi a látványterveket, a kiszállást, az anyagköltséget és a beszállítói minőségbiztosítást.

A fizetési ütemezést a projekt megrendelése előtt tudjuk kidolgozni, a Megrendelővel közösen.

A kivitelezés menete a következő:

A helyszín felmérése, a különböző adottságok és lehetőségek meghatározása, figyelembevétele, az előzetes elképzelések alapján ( méretek, színvilág, harmóniabeli illeszkedés, stb. ) .

Látványtervek elkészítése a konkrét elgondolások alapján. 

Egyeztetés a kivitelezés időpontját és az anyagi szükségleteket illetőleg.

Általában latex acrylát festékkel dolgozunk és egy jó minőségű német színező pasztával, így a felület vízzel moshatóvá válik, színtartósága pedig - ha nem éri közvetlen napfény - 5-7 év, az anyagokon feltüntetett feltételek szerint. Vastagsága a rétegek számától függően 1-3 mm között változhat.

Tekintettel arra, hogy a festékek vizes bázisú, diszperziós anyagok, adott esetben bármilyen beltéri falfestékkel, két réteggel "eltüntethetőek".

A díjköltség függvénye az adott téma kidolgozottságának, a színek mennyiségének, a falfelületnek, stb. Minden munka egyedi, mind méretét, mind munkaigényét tekintve, általában 15-35 ezer Ft/m2. Ez a költség tartalmazza az anyagköltséget, díjköltséget, kiszállást és a látványterveket is.

Minőségét tekintve az elképzeléssel megegyező színvonalú lesz.

A megrendelőktől 30% előleget kérünk, mely fedezi az anyagköltséget, a látványterveket, a kiszállást és a beszállítói minőségbiztosítást.

Artshirt

3D

 

Showroom     11. kerület, Bartók Béla út 31.
17-es kapucsengő

info@exquizite.hu

+36 30 2290688

Kapcsolat

Enter your text here

Enter your text here

 

copyright © exquizite All Rights Reserved